Helgkurser

Medial Insikt

Helgkurs i Medial utveckling


16-17 November 2019
 

 

 

Kursledare:

 

Peter Kårmark

Certifierat Medium 

 

Den 16-17/11 hälsar jag er välkomna till helgkurs i medial utveckling i Helsingborg. Mycket av det vi kommer att arbeta med den här kurshelgen   kommer att inrikta sig på att komma i kontakt med sitt inre, sin medialitet och intuition.


Inga förkunskaper krävs, alla som har ett intresse av att utveckla sin medialitet och intuition är hjärtligt välkomna. Denna helgkurs är lämplig både för er som helt saknar erfarenhet, men också för dem som har erfarenhet sedan tidigare. Varje deltagare utgår från sin egen potential och utvecklas därefter.


Ni kommer att lägga märke till att en stor del av det mediala arbetet går ut på ens egen personliga utveckling. Att utveckla sig själv och sin medialitet går hand i hand.


De övningar som vi kommer att arbeta med under denna helgen är: meditationer, olika intuitionsövningar, psykometri, olika övningar i kommunikation/länkning med andevärlden och healing. Varje deltagare kommer att få personlig feedback på sitt arbete i samband med avslutningen av kursen.


Jag bjuder på fika och godis under hela kurshelgen. Medtag gärna er egen lunch, det finns kyl/frys och möjlighet att värma sin mat i microvågsugn eller på spisen.

Tider:


Lördagen 16/11 startar vi kl:09:30 och dagen avslutas kl:16:30.

Söndagen 17/11 startar vi kl:09:30 och kursen avslutas kl:15:00.Kurskostnad: 1.400:-


 

Anmälan till helgkursen sker genom www.medialinsikt.se eller genom att skicka 

 ett mail till: peter@medialinsikt.se med ert namn och kontaktuppgifter.OBS! Jag vill ha er anmälan senast 191108.


 

Adress:

Fågelsångsgatan 2B

 252 20 Helsingborg

Tel: 0703-166894
  Jag ser fram emot denna kurshelgen tillsammans med er, och min absoluta förhoppning med denna helg är att vi ska trivas och växa tillsammans. 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © Medial Insikt. All Rights Reserved