Helgkurser

Medial Insikt

Helgkurs i Medial utveckling

 

27-28 April

 

 


 

 

 

Kursledare:

 

Peter Kårmark

Certifierat Medium


 

 

Helgen 27-28 april hälsar jag er välkomna till helgkurs i medial utveckling i Helsingborg. Mycket av det vi kommer att arbeta med den här kurshelgen kommer att inrikta sig på att komma i kontakt med sitt inre, sin intiution och medialitet. Ni kommer att lägga märke till att en stor del av det mediala arbetet går ut på ens egen personliga utveckling. Att utveckla sig själv och sin medialitet går alltid hand i hand.


De övningar ssom vi arbetar med under denna kurshelg kommer du också att märka att du har stor nytta av i ditt vardagliga liv, såväl som i arbetslivet. Denna helgen får ni arbeta med meditation, olika intuitionsövningar, psykometri, och olika övningar i kommunikation med andevärlden. Denna helgkursen är lämplig för alla personer oavsett erfarenhet som har ett intresse av att utveckla sin intuition och medialitet.


Jag bjuder på fika och godis under hela kurshelgen. Medtag gärna er egen lunch, det finns kylskåp/frys och möjlighet att värma sin mat i microvågsugn eller på spisen. För de som vill så finns det också möjlighet att intaga sin lunch ute på någon av stadens trevliga matställen.
Tider:


Lördagen 27/4 startar vi kl: 09:30 och dagen avslutas kl:16:30

Söndagen 28/4 startar vi kl: 09:30 och kursen avslutas kl:15:00Kostnad: 1.200:- Anmälan till helgkursen sker genom www.medialinsikt.se eller genom att skicka

ett mail till: peter@medialinsikt.se med ert namn och kontaktuppgifter.


OBS! Jag vill ha er anmälan senast 190418.


 

Adress:

Fågelsångsgatan 2B

 252 20 Helsingborg

Tel: 0703-166894

 

 

 

Vid eventuella frågor och funderingar kontakta:


Kursledare: Peter Kårmark

Tel: 0703-166894
Jag ser verkligen fram emot denna kurshelgen tillsammans med er, och min absoluta förhoppning denna helg är att vi ska trivas och växa tillsammans.


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © Medial Insikt. All Rights Reserved